Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дачић вечерас пева на тргу у Сурдулици?

rssBookmark and Share

Врање 13.01.2014. Blic

Као специјално изненађење на дочеку Српске нове године у Сурдулици извођачима и грађанима би се могао придружити и премијер Ивица Дачић.

Дачић вечерас пева на тргу у Сурдулици?

Како сазнаје “Блиц”, он ће, у друштву браће Тончев (Новице, председника општине, и Ивице, премијеровог саветника), Српску нову Сурдуличанима честитати управо са “Миљацком”.

На градском тргу тргу у тој вароши грађани ће Српску нову годину чекати са ансамблом “Легенде”, Ланетом Гутовићем и вишеструким шампионом Гуче Елвисом Ајдиновићем.

Као и 31. децембра, многи градови су због беспарице одустали од дочека. Градске власти у Врању кажу да новац чувају за коцерт Здравка Чолића који треба да наступа 31. јануара поводом Дана града.

На крајњем југу Србије, поред Сурдулице, Нова година ће на отвореном бити дочекана још само у Владичином Хану. Ту ће госте забављати мајстори трубе Бобан и Марко Марковић, са звездама “Гранда” Александром Бурсаћ и Стефаном Пешићем.

У Нишу, у парку Светог Саве, од 21.30 наступиће бендови „Пластик сандеј“, „Пентхаус бенд“ и „Саита бенд“. И на Летњој позорници биће организован дочек, где ће за музику бити задужен немачки ди-џеј Тери Ла Браун, као и ДЈ Јоy, ДЈ Зарез и БАУК.

На централном градском тргу у Пироту певаће Саша Матић, који је прихватио да наступа без хонорара.

- Годинама уназад нема организованог дочека. Ни ове године због економске ситуације то нисмо планирали, али је због понуде да Саша Матић пева без хонорара донета одлука да се дочек ипак организује - рекао је Ћирић.

Матић ће певати од 23 до један сат иза поноћи, а служиће се кувано вино и чај.

Прокупчане ће на Тргу топличких јунака за дочек Православне Нове године, уз грејану ракију и ватромет, забављати локални бендови и певачи, док у Куршумлији нема никаквог организованог дочека на тргу али су зато сва места у кафићима и ресторанима у том граду већ распродата.

ВИДЕО:

 


#   Врање   Прокупље   Пирот   Куршумлија   Нова година   Сурдулица   Јужна Србија регион   Саша Матић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима