Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директорка смењује, запошљава ћерку

rssBookmark and Share

Прокупље 18.01.2014. С. Радовић

Након смене директора, потпарола и главне сестре болнице, у току следеће недеље очекују се даље персоналне промене у Општој болници "Др Алекса Савић", изјавила је данас за "Јужну Србију", новоизабрана портпаролка опште болнице ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу, Ирена Ковачевић.

Директорка смењује, запошљава ћерку

У штурој изјави Ковачевићева није именовала ко ће све бити смењен током наредне недеље уз, и не тако јасну, изјаву да ''директорка није за велико експонирање и рекламе'', те да ће о свакој новој промени медији бити обавештени.

Извор наше медијске куће из Опште болнице "Др Алекса Савић" у Прокупљу каже да је нова директорка, само пар дана по долазку на ту функцију, почела са сменама у тој здравственој установи.

Наш добро обавештени извор, такође, наводи да нова директорка др Радмила Антонијевћ у наредном периоду намерава да у болници запосли и своју ћерку.

- Заиста не знам шта да кажем или да мислим, и мене зову они који раде у овој здравственој установи и кажу да међу запосленима влада лоше расположење, каже наш извор из опште болнице ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу.

Иначе, занимљиво је то да је досадашња начелница интерног одељења, а сада актуелна директорка опште болнице ''Др Алекса Савић'' у Прокупљу Радмила Антонијевић, за новог портпарола болнице поставила Ирену Ковачевић, главна медицинска сестра са интерног одељења - у коронарној јединици , нова главна сестра болнице је одлуком директорке Катарина Јоксимовић, досадашња главна сестра такође Интерног одељења, док је извесна Јасмина, досадашња чистачица интерног одељена одлуком директорке Антонијевић, постављена за кафе куварицу у Управи болнице.

 


#   Прокупље   болница     портпарол   Радмила Антонијевић   Ирена Ковачевић   Катарина Јоксимовић   медицинска сестра   главна сестра
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима