Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Direktorka smenjuje, zapošljava ćerku

rssBookmark and Share

Prokuplje 18.01.2014. S. Radović

Nakon smene direktora, potparola i glavne sestre bolnice, u toku sledeće nedelje očekuju se dalje personalne promene u Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić", izjavila je danas za "Južnu Srbiju", novoizabrana portparolka opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju, Irena Kovačević.

Direktorka smenjuje, zapošljava ćerku

U šturoj izjavi Kovačevićeva nije imenovala ko će sve biti smenjen tokom naredne nedelje uz, i ne tako jasnu, izjavu da ''direktorka nije za veliko eksponiranje i reklame'', te da će o svakoj novoj promeni mediji biti obavešteni.

Izvor naše medijske kuće iz Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju kaže da je nova direktorka, samo par dana po dolazku na tu funkciju, počela sa smenama u toj zdravstvenoj ustanovi.

Naš dobro obavešteni izvor, takođe, navodi da nova direktorka dr Radmila Antonijevć u narednom periodu namerava da u bolnici zaposli i svoju ćerku.

- Zaista ne znam šta da kažem ili da mislim, i mene zovu oni koji rade u ovoj zdravstvenoj ustanovi i kažu da među zaposlenima vlada loše raspoloženje, kaže naš izvor iz opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju.

Inače, zanimljivo je to da je dosadašnja načelnica internog odeljenja, a sada aktuelna direktorka opšte bolnice ''Dr Aleksa Savić'' u Prokuplju Radmila Antonijević, za novog portparola bolnice postavila Irenu Kovačević, glavna medicinska sestra sa internog odeljenja - u koronarnoj jedinici , nova glavna sestra bolnice je odlukom direktorke Katarina Joksimović, dosadašnja glavna sestra takođe Internog odeljenja, dok je izvesna Jasmina, dosadašnja čistačica internog odeljena odlukom direktorke Antonijević, postavljena za kafe kuvaricu u Upravi bolnice.

 


#   Prokuplje   bolnica     portparol   Radmila Antonijević   Irena Kovačević   Katarina Joksimović   medicinska sestra   glavna sestra
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima