Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директоровање прече: Игор Вучић ипак изабрао "Водовод" уместо "Жеље"

rssBookmark and Share

Ниш 09.06.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Игор Вучић (СНС) в.д. директора ЈКП "Наисус" и досадашњи председник Рукометног клуба "Железничар" из Ниша, ипак изабрао фотељу директора нишког "Водовода", након што је Агенција за борбу против корупције због сукоба интереса, донела закључак да може да остане само на једном од та два места.

Фото: РК Железничар
Фото: РК Железничар

У саопштењу РК "Железничар" из Ниша, пише да је на синоћ оджаној седници УО Клуба, Вучић поднео оставку на место председника из личних и моралних разлога и много наступајућих обавеза у ЈКП "Наиссус".

Ипак, сам Вучић у свом образложењу, нигде не помиње сукоб интреса и одлуку Агенције за борбу против корупције.

"Радим ово из личних, професионалних и моралних разлога. Имам превише обавеза на функцији вршиоца дужности директора ЈКП "Наиссус". И тек ћу их имати, јер стиже дуго, топло лето. Мислим да у овом тренутку за наш град више могу да допринесем на тој функцији, а индиректно, тако и за РК "Железничар", који је један од корисника градског буџета. Исцрпео сам себе на позицији првог човека клуба. Поносан сам на остварене резултате, урадили смо доста у претходних неколико месеци, немам дилему да ће људи који остају у клубу, и они који га буду водили у наредном периоду, остати на стази успеха", нагласио је Вучић.


#   Ниш   Железничар РК   Агенција за борбу против корупције   Наиссус ЈКП   Игор Вучић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима