Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бивши дечко и таксиста хтели су да ме силују

rssBookmark and Share

Лесковац 14.10.2014. Курир

Лесковчанка С. М. (27) пријавила је полицији да је њен момак Г. Т. (37), заједно с таксистом С. Т. (26), покушао да је силује, а уз то је брутално претукао. Двојица напасника су саслушани у полицији, али им није одређено задржавање.

Бивши дечко и таксиста хтели су да ме силују

С. М., иако и даље у шоку и под јаком терапијом лековима, препричава шта је доживела током викенда.

Недавно раскинули

- Раскинули смо после четири месеца забављања. Нисам могла да издржим више с њим. Имао је неке чудне идеје, које сам енергично одбијала. Хтео је да водим љубав с другим, а он да гледа, то нисам могла. Тако је било и те вечери. Довео је тог таксисту, али сам одбила. Због тога су ме малтретирали и ударали. Не могу ни да опишем које су ми све гадости радили - прича кроз сузе несрећна девојка, додајући да би је манијаци сигурно силовали да се није појавио њен отац, кога је некако успела да позове телефоном.

Она је о свему обавестила полицију, где нам је речено да ће уследити даља процедура. М. С. се након злостављања јавила ургентној служби лесковачке болнице, где су лекари констатовали повреде, њено психичко стање и одредили неопходну терапију.

Мајка престрављена

Мајка жртве В. С. не одваја се од њеног кревета.

- Мислила сам да је моја ћерка раскидом нашла мир, али ето, догодило се оно чега сам се највише бојала. Покушала сам да смирим ситуацију, али није вредело. Ићи ћемо до краја, тражићемо заштиту свих државних органа - каже мајка несрећне девојке.


#   Лесковац   такси   девојка   дете   злостављање   силовање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима