Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дечак из Турековца спасао осмогодишњу девојчицу силовања

rssBookmark and Share

Лесковац 09.02.2015. Блиц, Курир, Јужна Србија Инфо

Херој С. Х. (9) из села Турековац упао је у кућу Ш. С. (23) и ударио га летвом док је наг лежао поред Б. А. (8) и иживљавао се над њом.

Дечак из Турековца спасао осмогодишњу девојчицу силовања

У Лесковцу је приведена особа која се сумњичи да је тукла и покушала да силује осмогодишње дете.

Полиција је, како Јужна Србија Инфо сазнаје, јутрос привела осумњиченог.

Полицијска управа у Лесковцу још се није званично огласила овим поводом.

Ш. С. (23) из села Турековац код Лесковца ухапшен је под сумњом да је покушао да силује осмогодишњакињу Б. А., коју је претходно брутално претукао.

Манијак није успео у својој намери јер га је осујетио деветогодишњи комшија С. Х., који је чуо запомагање жртве и притекао јој у помоћ, пише "Курир".

Силоватељу је одређен притвор до 30 дана.

Злочин се догодио у недељу око 17 часова, након што је С. С. у своју кућу намамио Б. А., ученицу другог разреда основне школе.

- Свукао ју је голу и рекао да воли да је гледа и милује по телу. Неколико пута ју је пољубио по рамену и врату. Онда се скинуо. Скочио је на њу и покушао да је силује. Она је викала "Немој! Немој!" и гурала га од себе, па је кренуо да је удара. Почела је да плаче и дозива у помоћ - кажу за "Курир" чланови породице несрећне девојчице.

Срећом, врисак девојчице чуо је дечак С. Х. који се у том тренутку играо у близини манијакове куће.

- Свом силином сам разбио врата, а када сам ушао, затекао сам страшан призор. Б. А. је лежала гола на кревету, а он је био изнад ње. Она се бранила, гурала га, ударала рукама и ногама... Летвом сам га ударио с леђа толико јако да је одлетео преко кревета. Онда сам изашао и почео да дозивам у помоћ. Брзо су стигле комшије и савладале га - испричао је деветогодишњи јунак С. Х.

Родитељи злостављане девојчице су ужаснути и плаше се да ће Ш. С. поново покушати да силује Б. А. када буде изашао из притвора.

- Он ју је и раније више пута позивао да оде до њега. Сад је успео да је на превару одведе у кућу и иживљава се над њом. Лекари су је прегледали и кажу да није дошло до контакта. Хвала богу... Дете је престрашено и у болници је. Бринемо како ће се после овога понашати. Све њене ствари дали смо истражним органима", кажу забринути родитељи, и истичу да ће тражити да се силеџија најстроже кзни.

Мештани Тураковца шокирани су немилим догађајем. Сви осуђују оно што је Ш. С. урадио, а поједини криве и његове старатеље.

- Нису имали никакву контролу над њим. Стално смо упозоравали на његово понашање, али то његови нису схватали озбиљно, и ето шта је урадио - каже мештатин Тураковца. 


#   Лесковац   хапшење   Јужна Србија регион   туча   Јужна Србија Инфо   Полицијска управа   дете   силовање   Турековац   насилник
@juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима