Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бивши затвореник упуцан у градском парку

rssBookmark and Share

23.11.2012. Izvor: Telegraf

Саша Г. (40) рањен је из ватреног оружја у градском парку у Врању синоћ после 19 часова, потврдио нам је портпарол Полицијске управе Врање Драган Стаменковић. Он је нагласио да о случају засад има врло мало детаља, да починилац није познат и да на истрази интензивно раде инспектори за крвне деликте Одељења криминалистичке полиције.

Бивши затвореник упуцан у градском парку

Случај су полицији пријавили лекари Пријемно-тријажног одељења Опште болнице у Врању након што је Сашу Г. једна особа довезла у болницу са прострелном раном леве натколенице. Извори блиски истрази потврдили су за Телеграф да је реч о рани нанетој метком из пиштоља. Полиција засад није пронашла ниједног сведока пуцњаве.

-Саша се синоћ налазио у једној кафани у близини градског парка са још четворо-петоро гостију. Да ли је тамо дошло до неке свађе која се претворила у ватрени обрачун, још није познато. Приведено је и саслушано неколико људи из кафане, узете су и “парафинске рукавице” и резултати вештачења се тек очекују. Ти људи тврдили су да немају појма о пуцњави. Није искључена ни могућност да је дошло до саморањавања, испитује се и та солуција – изјавио је за Телеграф извор близак истрази.

Начелник ПТО Опште болнице Љубиша Стојиљковић потврдио је да је овај пацијент примљен на ово одељење.

-Реч је о лаким повредама, пацијент није био у стању шока. Он је збринут код нас, па превезен на Одељење хирургије – казао је Стојиљковић.

Саша Г. недавно је изашао из затвора где се налазио на вишегодишњој робији због кривичних дела везаних за наркотике. По изласку из затвора запослио се као радник обезбеђења у једном локалном ресторану.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима