Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Браћа из Прокупља тукла Швајцарца

rssBookmark and Share

Прокупље 05.08.2014. Курир

Милош га је провоцирао, али Стефан није реаговао. Онда га је Драгослав одгурнуо, а Милош крвнички почео да удара по лицу. Након тога су побегли, а младић је због повреда морао да буде пребачен у болницу у Нишу

Браћа из Прокупља тукла Швајцарца

Браћа Милош (21) и Драгослав (18) Угреновић из Прокупља, синови бившег боксера Рикија Угреновића, који је у Прокупљу познат по бројним инцидентима, брутално су претукли швајцарског држављанина Стефана М. (24). Против Драгослава је поднета кривична пријава за насилничко понашање, а Милош је у бекству.

Према незваничним сазнањима, Стефан је сат времена после поноћи са братом био у ћевабџиници, када су наишла браћа Угреновић.

- Милош га је провоцирао, али Стефан није реаговао. Онда га је Драгослав одгурнуо, а Милош крвнички почео да удара по лицу. Након тога су побегли, а младић је због повреда морао да буде пребачен у болницу у Нишу - каже Куриров извор.

Иначе, Милош Угреновић је пре двадесетак дана изашао из притвора, у ком је био због насилничког понашања. Тада је ухапшен јер је у прокупачком ресторану „Авлија“ ишамарао Ивану П., након чега је на саслушању изјавио да је то урадио јер га је оговарала.

 


#   Прокупље   туча   кривична пријава   Рики Угреновић   насилничко понашање   Милош Угреновић   Драгослав Угреновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима