Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Чекићем на мужа, наговарао је да се убије!

rssBookmark and Share

03.08.2013. Autor: B. Janačković |

Против А. С. (35) из околине Ниша полиција је поднела кривичну пријаву због сумње да је починила насиље у породици, јер је свог супруга Н. С. (36) ударила на спавању чекићем више пута у главу. Она је након инцидента сама позвала полицију, рекавши да је то учинила јер ју је супруг наговарао да напише опроштајно писмо и почини самоубиство.

Чекићем на мужа, наговарао је да се убије!

Драматични догађај одиграо се у јутарњим часовима у њиховој породичној кући у једном насељу надомак Ниша.

- Жена је након привођења испричала да је дужи период у лошим односима са супругом од кога се разводи и да је страховала од њега јер је рекао да се неће одрећи деце. Она са мужем није живела годину дана, али се он недавно вратио и наставио да врши притисак на њу да се у бракоразводној парници одрекне деце. Критичног дана испричала је да ју је муж наговарао да напише опроштајно писмо и да изврши самоубиство. Муж јој је наводно говорио да може да јој помогне да направи омчу ако сам не зна, као и да је најбоље да се обеси док он буде у граду, на неком прометном месту, како њега не би могли да окриве - каже извор близак истрази.

Према речима нашег саговорника, А. С. је почињала да пише писмо, али је одуговлачила како би добила на времену.

- На пола писања се успавала, али је муж био упоран и пробудио је и терао да настави са писањем писма. Када се он успавао, она је сишла до подрума, узела чекић и ударила га неколико пута у главу - каже за наш извор.

Повређени Н. С. је успео да се колима сам довезе до Клиничког центра у Нишу, где је збринут на Клиници за неурохирургију. Лекари су констатовали да нема теже повреде, али је задржан у болници превентивно да не би дошло до погоршања стања.

Одмах након што је муж отишао из куће, А. С. позвала полицију и испричала шта је урадила.

- Писмо које је писала А. С. је предато полицији која истражује цео случај - каже наш саговорник.

Породица А. С. одбила је разговор о овом случају као и Н. С. који је тада био у болничком кревету.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима