Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Девојчица и даље животно угрожена

rssBookmark and Share

26.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

НИШ - Девојчица Н.О. (12) из Крушевца, која је јутрос пала са терасе на другом спрату преноћишта "Чаир" у Нишу и даље је животно угрожена а њено стање биће интензивно праћено у наредних 48 сати.

Девојчица и даље животно угрожена

Девојчици су због обилног крварења одстрањени јетра и леви бубрег, а због прелома доње вилице урађења је привремена Фиксација, речено је вечерас на Дечијој хируршкој клиници у Нишу.

Због повреда главе она још увек није добро оријентисана у времену, простору и према људима, рекли су лекари Дечје хирургије у Нишу, док ће због обилног крварења унутрашњих органа, које је хируршком интервенцијом заустављено, њено стање бити интезивно праћено у наредних 48 сати.

Лекари очекују да ће се стање девојчице стабилизовати, али за сада не желе да дају било какве прогнозе.

Девојчица која је у Нишу боравила у оквиру пливачког кампа пала је синоћ око један сат иза поноћи са терасе на другом спрату хотела Чаир у истоименом парку у Нишу.

Око једа сат иза поноћи тренер који се налазио на првом спрату, чуо је запомагање и са портиром хотела и осталим тренерима одмах реаговао.

Нашли су девојчицу на асФалту поред хотела у тешком стању, одмах обавестили хитну помоћ и полицију, а дете је у пратњи руководиоца кампа превезено на Дечију хируршку клинику у Нишу.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима