Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Devojčica i dalje životno ugrožena

rssBookmark and Share

26.07.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

NIŠ - Devojčica N.O. (12) iz Kruševca, koja je jutros pala sa terase na drugom spratu prenoćišta "Čair" u Nišu i dalje je životno ugrožena a njeno stanje biće intenzivno praćeno u narednih 48 sati.

Devojčica i dalje životno ugrožena

Devojčici su zbog obilnog krvarenja odstranjeni jetra i levi bubreg, a zbog preloma donje vilice urađenja je privremena Fiksacija, rečeno je večeras na Dečijoj hirurškoj klinici u Nišu.

Zbog povreda glave ona još uvek nije dobro orijentisana u vremenu, prostoru i prema ljudima, rekli su lekari Dečje hirurgije u Nišu, dok će zbog obilnog krvarenja unutrašnjih organa, koje je hirurškom intervencijom zaustavljeno, njeno stanje biti intezivno praćeno u narednih 48 sati.

Lekari očekuju da će se stanje devojčice stabilizovati, ali za sada ne žele da daju bilo kakve prognoze.

Devojčica koja je u Nišu boravila u okviru plivačkog kampa pala je sinoć oko jedan sat iza ponoći sa terase na drugom spratu hotela Čair u istoimenom parku u Nišu.

Oko jeda sat iza ponoći trener koji se nalazio na prvom spratu, čuo je zapomaganje i sa portirom hotela i ostalim trenerima odmah reagovao.

Našli su devojčicu na asFaltu pored hotela u teškom stanju, odmah obavestili hitnu pomoć i policiju, a dete je u pratnji rukovodioca kampa prevezeno na Dečiju hiruršku kliniku u Nišu.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima