Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Држављанин Северне Македоније у Прешеву пуцао у жену која је бежала од њега, па извршио самоубиство

rssBookmark and Share

Прешево 08.03.2024. РТС, Јужна Србија Инфо

У пуцњави у близини наплатне рампе Прешево млађа жена је тешко рањена, а мушкарац који је пуцао у њу извршио је самоубиство. Она је потом из Здравственог центра у Врању превезена у Ниш и оперисана је у Ургентном центру.

Илустрација
Илустрација

Како је РТС-у потврђено у Вишем јавном тужилаштву у Врању, мушкарац (1972) је држављанин Северне Македоније, а девојка је из Србије (1994).

Они су били заједно у аутомобилу, а након кратке свађе девојка је изашла из аутомобила и почела да бежи. Мушкарац је у њу испалио више хитаца из пиштоља, а затим је пуцао себи у главу.

Тешко рањена девојка је пребачена у Здравствени центар у Врању, а затим у пратњи Хитне помоћи превезена у УКЦ Ниш.

Након прегледа, примарног збрињавања и радиолошке и лабораторијске дијагностике, утврђене су повреде трахеје, вратних пршљенова и инклузија ваздуха у грудну дупљу, као и контузиона повреда плућа на левој страни.

Пацијенткиња је одмах хируршки збринута у операционој сали Ургентног центра, након чега је хоспитализована на Клиници за интензивну негу УКЦ Ниш.


#   Прешево   мушкарац   самоубиство   ПУ Врање   жена   покушај убиства   Здравствени центар Врање   Република Северна Македонија   Универзитетски клинички центар ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима