Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Трагичан крај за жену рањену код наплатне рампе у Прешеву: Подлегла повредама после месец дана борбе

rssBookmark and Share

Ниш 08.04.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

Тридесетогодишња жена која је пре месец дана рањена у Прешеву подлегла је повредама у Клиничком центру у Нишу. В. Ј. је преминула у петак, месец дана након што је пиштољем ранио мушкарац у овом граду на југу Србије.

Трагичан крај за жену рањену код наплатне рампе у Прешеву: Подлегла повредама после месец дана борбе

Ургентни тимови учинили су све што је било у њиховој моћи да спасе живот ове младе жене, али на жалост, њеним повредама није било спаса.

Подсећамо да се инцидент у Прешеву одиграо пре месец дана када је 52-годишњи мушкарац, држављанин Северне Македоније, искористио пиштољ против В. Ј. и затим извршио самоубиство. Део јавности остао је шокиран овим насилним чином, који је заоставио позадину пуних мистерија и питања.

8.март 2024.

У пуцњави у близини наплатне рампе Прешево млађа жена је тешко рањена, а мушкарац који је пуцао у њу извршио је самоубиство. Она је потом из Здравственог центра у Врању превезена у Ниш и оперисана је у Ургентном центру.

Мушкарац (1972) је држављанин Северне Македоније, а девојка је из Србије (1994).

Они су били заједно у аутомобилу, а након кратке свађе девојка је изашла из аутомобила и почела да бежи. Мушкарац је у њу испалио више хитаца из пиштоља, а затим је пуцао себи у главу.

Тешко рањена девојка је пребачена у Здравствени центар у Врању, а затим у пратњи Хитне помоћи превезена у УКЦ  Ниш.

Након прегледа, примарног збрињавања и радиолошке и лабораторијске дијагностике, утврђене су повреде трахеје, вратних пршљенова и инклузија ваздуха у грудну дупљу, као и контузиона повреда плућа на левој страни.

Пацијенткиња је одмах хируршки збринута у операционој сали Ургентног центра, након чега је хоспитализована на Клиници за интензивну негу УКЦ  Ниш


#   Ниш   Прешево   пуцњава   наплатна рампа   покушај убиства   Република Северна Македонија
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима