Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tragičan kraj za ženu ranjenu kod naplatne rampe u Preševu: Podlegla povredama posle mesec dana borbe

rssBookmark and Share

Niš 08.04.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Tridesetogodišnja žena koja je pre mesec dana ranjena u Preševu podlegla je povredama u Kliničkom centru u Nišu. V. J. je preminula u petak, mesec dana nakon što je pištoljem ranio muškarac u ovom gradu na jugu Srbije.

Tragičan kraj za ženu ranjenu kod naplatne rampe u Preševu: Podlegla povredama posle mesec dana borbe

Urgentni timovi učinili su sve što je bilo u njihovoj moći da spase život ove mlade žene, ali na žalost, njenim povredama nije bilo spasa.

Podsećamo da se incident u Preševu odigrao pre mesec dana kada je 52-godišnji muškarac, državljanin Severne Makedonije, iskoristio pištolj protiv V. J. i zatim izvršio samoubistvo. Deo javnosti ostao je šokiran ovim nasilnim činom, koji je zaostavio pozadinu punih misterija i pitanja.

8.mart 2024.

U pucnjavi u blizini naplatne rampe Preševo mlađa žena je teško ranjena, a muškarac koji je pucao u nju izvršio je samoubistvo. Ona je potom iz Zdravstvenog centra u Vranju prevezena u Niš i operisana je u Urgentnom centru.

Muškarac (1972) je državljanin Severne Makedonije, a devojka je iz Srbije (1994).

Oni su bili zajedno u automobilu, a nakon kratke svađe devojka je izašla iz automobila i počela da beži. Muškarac je u nju ispalio više hitaca iz pištolja, a zatim je pucao sebi u glavu.

Teško ranjena devojka je prebačena u Zdravstveni centar u Vranju, a zatim u pratnji Hitne pomoći prevezena u UKC  Niš.

Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani.

Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC  Niš


#   Niš   Preševo   pucnjava   naplatna rampa   pokušaj ubistva   Republika Severna Makedonija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima