Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Двоје тинејџера повређено у саобраћајки у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 23.03.2014. Блиц

У тешкој саобраћајној незгоди која се догодила синоћ нешто после 21 час на улазу у Прокупље из правца Ниша на једином семафору у граду, повређене су најмање четири особе, међу којима су и један петнаестогодишњак и четрнаестогодишња девојчица.

Један повређени је након указане прве лекарске помоћи на Одељењу ургентне медицине прокупачке болнице хитно пребачен у Клиничко болнички центар у Нишу на даљу дијагностику.

Према незваничним информацијма у судару два путничка аутомобила тешке телесне повреде задобио је Ф. К. (15) из Прокупља, који се возио на задњем седишту. Још увек се утврђује дијагностика и повреде које су задобили возач путничког возила марке „форд“ П. М. (37) који је највероватније и изазвао судар, сувозач В. К (38) и малолетна девојчица С. Т. (14).

Са нешто лакшим повредама прошао је возач другог возила А. П (26) из Прокупља. Како незванично сазнајемо, саобраћајка која се десила на улазу у Прокупље из правца Ниша, догодила се након што је возач „форда“ који се кретао главном улицом Ратка Павловића прошао на црвено и ударио у возило које је наилазило из улице Вељка Миланковића и хтело да се укључи у улицу Ратка Павловића.

Према незваничним подацима из полиције, удесу је претходио покушај полицијске патроле да заустави возача „форда“ који се кретао великом брзином из правца Ниша.

- Полиција је имала дојаву да се возило креће великом брзином. На улазу у Прокупље према Новој Божурни полицијска патрола је покушала да га заустави, али је возач само додао гас и још већом брзином кренуо ка граду. Прошао је на црвено на семафору, ударио у други аутомобил а затим и у бетонски зид поред пута. Највероватније да је возач био пијан и то ће накнадно бити утврђено алкотестирањем – рекли су у полицији.

Повређенима је прву лекарску помоћ указала прокупачка Хитна служба, која је интервенисала са две екипе које су за неколико минута стигле на лице места и збринуле повређене.


#   Прокупље   полиција   болница   Хитна помоћ   саобраћајна незгода
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима