Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Двоструко убиство секиром у насељу Бранко Бјеговић

rssBookmark and Share

06.04.2011.

У насељу Бранко Бјеговић данас око 16 часова, извршено двоструко убиство. Сумња се да је Зоран М. (32) секиром убио супругу Светлану В. (28) и њену мајку Јагоду В.( 61). Потрага за убицом траје.

Двоструко убиство секиром у насељу Бранко Бјеговић

Две женске особе убијене су данас око 16 часова у нишком насељу "Бранко Бјеговић", јавља РТС. Зоран М. секиром је убио своју супругу и ташту, незванично сазнаје РТС.

После бруталног убиства Зоран је закључао врата стана и обавестио једну особу која је позвала полицију. Како незванично сазнају Јужне вести, један пријатељ осумњиченог је рекао да га је Зоран позвао телефоном да га замоли да оде по његово дете у комшилук, а тада му је и признао да је починио двоструко убиство. Према речима очевидаца, на које се "Бел ами" позива, осумњичени је изашао из куће, закључао врата и оставио кључ у вратима.

Он је бекству, и полиција интензивно трага за њим. Он и његова бивша жена живели су у ванбрачној заједници, а од недавно живе раздвојено и имају две девојчице.

Комшије кажу да су убица и његова супруга били пред разводом, а да је она заједно са својом мајком дошла да покупи ствари из стана. РТВ "Бел ами" је пренела изјаву супруга и оца убијених који је навео да су оне дошле код бившег ванбрачног супруга његове ћерке да би узела неке своје ствари, међу којима је била и њена диплома о школској спреми која јој је била потребна да би конкурисала за посао. Та телевизија је пренела и изјаву комшије осумњиченог за убиство који га је позвао и саопштио му да је "направио глупост са бившом таштом и женом".

Према наводима полиције, ближа обавештења и више информација биће саопштени после увиђаја. Мотив убиства се и даље не зна, а полиција је потврдила да је потрага за осумњиченим у току.

* * *

Синоћ око 23,00 часа полицијски службеници Полицијске управе у Нишу лишили су слободе и донели решење о задржавању до 48 сати, Зорану М. (1979) из Ниша, осумњиченом да је у среду 06. априла, око 15,00 часова у насељу Бранко Бјеговић у Нишу у улици Цара Константина убио Светлану В.(1983) и Јагоду В.(1950)


#   полиција   убиство   Јужне вести   6. април
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима