Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Где ће вам душа: Опљачкали децу!

rssBookmark and Share

12.10.2010. Stefan Radović

Ученици трећег и четвртог разреда основне школе „Топлички хероји“ данас нису отишли у школу, сазнаје агенција ЈужнаСрбија овој школи.

Малишани из истуреног одељења у Јасеници су остали код куће јер их родитељи нису пустили у знак протеста што школа још увек деци није испоручила књиге плаћене још у мају, те деца више од месец дана наставу похађају без уџбеника.

За сутра је најављен протест родитеља испред школе у Житорађи са почетком у 13 часова, када ће се окупити родитељи из свих одељења ове школе са подручја целе општине, како би исказали незадовољство поводом свих дешавања у вези испоруке књига.

Према речима Саше Станковића, представника родитеља, иако су више пута покушавали да добију објашњење од стране школе, директор их није уверио да је новац завршио на правом месту.

У рачуноводству школе почетком октобра рекли су да је проблем код добављача, књижаре “Милан плус” из Прокупља, која још увек није испоручила књиге.

Власник поменуте књижареје током дана није одговарао на позив новинара наше агенције, баш као ни челници поменуте школе.


#   школе
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима