Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градском већнику из Лесковца 5 месеци затвора због претњи "ликвидацијом"

rssBookmark and Share

Лесковац 07.07.2015.

У пресуди судије Миливоја Милићевића, се, између осталог, наводи је већник 30. маја 2012. године ушао у зграду лесковачке Електродистрибуције и претио радницама

Градском већнику из Лесковца 5 месеци затвора због претњи "ликвидацијом"

Горан Стојановић, недавно изабрани градски већник Лесковца, испред ‘"Лиге за Лесковац", неправоснажно је осуђен на 5 месеци затвора у Основном суду у Лесковцу јер је претио убиством радницама лесковачке Електродистрибуције када су га обавестили да ће због дуговања искључити струју у хотелу Хајат С, чији је власник.

У пресуди судије Миливоја Милићевића, се, између осталог, наводи је већник 30. маја 2012. године ушао у зграду лесковачке Електродистрибуције и претио радницама да ће их “ликвидирати”.

Иначе, како је речено ‘"Куриру’", Стојановић је на пресуду уложио жалбу прошле недеље, али је одбио да је коментарише за новинаре. Овај градски већник је већ правоснажно осуђиван за слично кривично дело. Наиме, 2008. године је осуђен на условну казну затвора због “спречавања службеног лица у вршењу службене радње”.

Стојановић је именован за градског већника пре месец дана, а пажњу јавности је ‘скренуо на себе када је на конференцији за новинаре препричавао како се функције градских челника деле по кафанама.


#   Лесковац   претње   суд   пресуда   Горан Стојановић   Градски већник   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима