Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковчанин скочио с моста

rssBookmark and Share

Лесковац 18.12.2014. Југмедиа, Танјуг, Јужна Србија Инфо

Лесковчанин Р.С. (56) из села Горња Купиновица скочио је данас с моста на Ветерници, код Главне поште, и поломио обе ноге.

Лесковчанин скочио с моста

Непознати мушкарац, стар око 55 година, покушао је данас самоубиство скоком са моста преко реке Ветернице у центру Лесковца.

Начелник Угрентног центра Милан Стојковић, који је био и очевидац догађаја, рекао је Југмедии да Р.С. има тешке телесне повреде али да није животно угрожен.

„Повреде су саниране и пацијент ће остати у Општој болници како би се пратило његово стање, рекао је Стојковић.

„Видео сам га на почетку моста. Мирно је ходао и одједном скочио на ограду и полетео у амбис. Потрчао сам да га задржим али је било касно“,прича други очевидац Милован Мујовић.

"Стајао је иза ограде, имао је раширене руке и док сам ја прилазио ка мосту он је скочио доле на бетон. Одмах сам позвао Хитну помоћ и они су заиста веома брзо стигли", објашњава Мујовић.

Несрећа се догодила око 10,30 часова пред многобројним пролазницима.

Лесковчанин није пао у реку већ на поплочани кеј са висине од пет до шест метара и остао да лежи непомичан док није дошла екипа хитне помоћи и полиција.

Са тог моста прошле године покушао да се баци у реку један Лесковчанин, али га је у томе спречио полицајац који је ту пролазио.

Према процени полиције непознати мушкарац је скочио са висине од 6,5 метара.


#   Лесковац   Ветерница   животно угрожен     Милан Стојковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима