Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovčanin skočio s mosta

rssBookmark and Share

Leskovac 18.12.2014. Jugmedia, Tanjug, Južna Srbija Info

Leskovčanin R.S. (56) iz sela Gornja Kupinovica skočio je danas s mosta na Veternici, kod Glavne pošte, i polomio obe noge.

Leskovčanin skočio s mosta

Nepoznati muškarac, star oko 55 godina, pokušao je danas samoubistvo skokom sa mosta preko reke Veternice u centru Leskovca.

Načelnik Ugrentnog centra Milan Stojković, koji je bio i očevidac događaja, rekao je Jugmedii da R.S. ima teške telesne povrede ali da nije životno ugrožen.

„Povrede su sanirane i pacijent će ostati u Opštoj bolnici kako bi se pratilo njegovo stanje, rekao je Stojković.

„Video sam ga na početku mosta. Mirno je hodao i odjednom skočio na ogradu i poleteo u ambis. Potrčao sam da ga zadržim ali je bilo kasno“,priča drugi očevidac Milovan Mujović.

"Stajao je iza ograde, imao je raširene ruke i dok sam ja prilazio ka mostu on je skočio dole na beton. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i oni su zaista veoma brzo stigli", objašnjava Mujović.

Nesreća se dogodila oko 10,30 časova pred mnogobrojnim prolaznicima.

Leskovčanin nije pao u reku već na popločani kej sa visine od pet do šest metara i ostao da leži nepomičan dok nije došla ekipa hitne pomoći i policija.

Sa tog mosta prošle godine pokušao da se baci u reku jedan Leskovčanin, ali ga je u tome sprečio policajac koji je tu prolazio.

Prema proceni policije nepoznati muškarac je skočio sa visine od 6,5 metara.


#   Leskovac   Veternica   životno ugrožen     Milan Stojković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima