Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ликвидиран крунски сведок убиства Александра Јоцића!

rssBookmark and Share

Алексинац 19.10.2014. извор: Курир, Алексинац.нет

Мотиви сукоба још се утврђују, али се верује да је ово наставак обрачуна алексиначких криминалних група.

Ликвидиран крунски сведок убиства Александра Јоцића!

Дарко Јанковић (36) из Алексинца ухапшен је због сумње да је, претпрошле ноћи у кафани, Саши Дудићу (38) из Ниша, ножем нанео повреде од којих је он издахнуо у нишкој болници.

Злочин се догодио у петак око 22.30 сати.

- Дарко је с групом пријатеља седео у кафани кад је наишао Саша са својим друштвом. Одмах су се посвађали, а избила је и масовна туча, током које је Дарко ножем убо Сашу у стомак. Власник кафане је позвао полицију и Хитну помоћ - кажу наши саговорници из истраге.

Дарко и Саша су познати у Алексинцу као део тамошњег криминалног миљеа, а истражитељи проверавају да ли је ово убиство у вези са обрачуном у којем је у јануару убијен Александар Јоцић (29).

Рафал на ауто

- Јоцић је био у свом „мицубишију“, на који је испаљен цео рафал, а с њим је био и Саша Дудић, који је избегао смрт зато што се склупчао. За Јоцићево убиство осумњичен је Мића Урошевић звани Мића Четник, који је од тада у бекству. Саша је знао да је Дарко кум Миће Урошевића и да му је био десна рука, па је зато између њих постојало непријатељство. Неспорно је, такође, да је Саша Дудић био сведок Јоцићевог убиства и тиме је био директна претња Урошевићу, па се проверава да ли је и то можда мотив Сашиног убиства - кажу извори Курира.


#   Алексинац   убиство   Александар Јоцић   Саша Дудић   Мића Урошевић Четник   Дарко Јанковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима