Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Малолетник ранио два младића

rssBookmark and Share

30.10.2010.

Старији малолетник из Грделице избо је ножем у суботу ујутру двојицу младића у центру те вароши после расправе и свађе. Милош С. (19) из оближњег насеља Дедине Баре убоден је седам пута ножем у леђа и по рукама, а његов комшија Александар К. (24) има два убода, такође у леђа.


Обојица су збринута у Ургентном центру, а Милош С. је задржан на лечењу. Повреде се квалификоване као лакше, а против малолетника је поднесена пријава за насилничко понашање.

Инцидент се догодио у центру града испред вулканизерске радње око 3.30. Малолетник је ухапшен у вечерњим сатима и приведен истражном судији. Портпарол ПУ у Лесковцу Бобан Здравковић каже да се још не знају мотиви свађе и рањавања двојице младића, али да полиција ради на расветљавању случаја.

- Ово је први случај у последњих шест месеци да малолетник учини кривично дело, па смо поред рада на утврђивању узрока, затражили од надлежних и да контролишу да ли кафићи поштују прописано радно време - истиче Здравковић.

О мотивима насиља које је узбуркало мирну варош на обали Јужне Мораве само се нагађа. Грделичани причају да постоји више верзија. По првој малолетник је употребио нож у самоодбрани, по другој напао је двојицу младића из чиста мира.

- Сва тројица младића била су најпре у једном кафићу, а потом у дискотеци. Нападач је све време махао ножем и неком претио, али га нико н


#   полиција   малолетник   Бобан Здравковић   насилничко понашање   радно време   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима