Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младић ухапшен док је пљачкао књижару

rssBookmark and Share

22.02.2016. Јужна Србија Инфо

Како је саопштила ПУ Ниш, полиција је ухапсила И. В. старог 21 годину из Ниша, док је обијао књижару и покушавао да изнесе украдену торбу.

Младић ухапшен док је пљачкао књижару

Како преноси „Блиц“, он је прошле године осуђен на пет година затвора јер је са братом Ј.Н. (26) опљачкао златару „Цеље“ у центру Ниша одакле су украли накит вредан 16, 5 милиона динара. Они су осуђени по споразуму о признању кривице који су склопили са тужилаштвом, након што су пристали да врате украдено злато које су били сакрили.

Браћа су због начина вршења крађа и спретног верања по крововима добили надимак „спајдермени“.

И.В. је криминалну каријеру започео још пре седам година као малолетник када је обио две златаре у центру Ниша из којих је однео око 3, 2 милиона динара. У једну од златара ушао је преко крова. Неколико година касније полиција покушавала да га ухапси са братом у стану у Пантелеју, где је такође показао вештину верања по крововима претходно бацајући на полицију делове намештаја и фрижидер, па су са највишег дела зграде скинути уз помоћ ватрогасне платформе.

Осумњиченом је одређено полицијско задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву, бити спроведен надлежном тужилаштву.

 


#   полиција   хапшење   пљачка   обијање   ПУ Ниш   књижара   Спајдермен   И.В.
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима