Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Награбусили радници ЕПС: Зуби летели на све стране!

rssBookmark and Share

Лесковац 16.04.2014. Курир

Све се догодило кад су Оливера и Горан са још двојицом колега у лесковачком насељу Подрум, у Улици Данила Наранџића, у домаћинству породице Чалић покушали да провере струјомер

Награбусили радници ЕПС: Зуби летели на све стране!

Оливера Марковић и Горан Станковић, чланови специјалног тима лесковачке „Електродистрибуције“, завршили су у Хитној помоћи са избијена три зуба, хематомом на глави и потресом мозга.

Све се догодило кад су Оливера и Горан са још двојицом колега у лесковачком насељу Подрум, у Улици Данила Наранџића, у домаћинству породице Чалић покушали да провере струјомер због сумње да се у тој кући, наводно, краде струја. Том приликом су сасвим неочекивано задобили тешке телесне повреде. Оливера Марковић је остала без три предња зуба, а Горан Станковић је добио потрес мозга и хематоме на глави и леђима.

Према речима Горана Станковића, њему је домаћица дала неку расклиматану столицу како би се попео и преконтролисао да ли је све у реду.

- У тренутку кад сам покушао да завирим иза струјомера, домаћица је налетела на мене свом снагом и гурнула ме. Полетео сам као падобранац млатарајући рукама како бих задржао равнотежу и том приликом ударио сам колегиницу, која је одлетела у страну уз страховит врисак, а онда сам ја ударио у врата и на тренутак остао без свести.

Одмах смо позвали полицију. Домаћица која је учинила ово недело закључала се у кућу и није хтела да пусти ни органе реда. Помогле су нам колеге, које су нас унеле у ауто и одмах одвезле у болницу. О овом догађају обавештен је надлежни тужилац и други органи и очекује се њихова реакција.


#   Лесковац   ЕПС   Хитна помоћ   контрола   радници   Електродистрибуција   насиље   повреде   зуби
@EPSsnabdevanje @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима