Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Напредњаци тукли председника и активисту ДС-а

rssBookmark and Share

20.05.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

Активиста ДС из Врања Мирослав Крстић (34) задобио је тешке, а председник Градског одбора ДС и доскорашњи посланик Горан Стефановић (40) лакше повреде кад су на њих данас око подне насрнула двојица активиста СНС код градског парка у центру Врања.

Напредњаци тукли председника и активисту ДС-а

Према информацијама из локалне централе ДС, напредњаци су Крстићу нанели повреде по телу и глави, а Стефановићу по левој руци.

Крстић је рекао да су његове повреде констатовали лекари медицине рада, психијатрије и рендгена, што у току поподнева нисмо могли са проверимо у врањској болници.

"Довезао сам комшију да гласа и док сам причао са њим видео сам да један од те двојице покушава да ми украде аутомобил. Када сам потрчао тамо, они су ме напали", испричао је Крстић.

Председник ДС Горан Стефановић рекао је да се ту нашао случајно и покушао је да заштити Крстића.

"Када сам видео да су двојица насрнула на нашег активисту притрчао сам да му помогнем. У тој тучи дечко је задобио више удараца по глави и телу, а ја само по десној руци, која ми је превијена на пријемно тријажном одељењу", казао је Стефановић.

Председник врањских напредњака, адвокат Драган Николић, потврдио је да је дошло до туче између његових људи и човека који је "довозио Роме да гласају".

"Двојица мојих људи су пратили Крстића. Два пута је на бирачко место довезао Роме и платио им да гласају. Када је својим аутомобилом довезао трећу групу Рома, њима је прекипело, ухватили су га, а у тој гужви је било и батина", рекао је Николић.

На место туче одмах је позвана полиција која је сачинила записник и како сазнајемо, трага за двојицом нападачима.


#   ДС   полиција   Драган Николић
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима