Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Напредњак запалио ауто социјалисти!

rssBookmark and Share

12.11.2012. Izvor:Agencija TANJUG

Милошу М. звани Жаба (1990) из Врања, Раданска број 8. одређено је полицијско задржавање до 48 часова, јер је доведен у везу са паљењем аутомобила члана градског већа, потврђено је Тањугу у врањској Полицијској управи.

Напредњак запалио ауто социјалисти!

"Милошу М. је одређено полицијско задржавање, јер се оперативним радом дошло до података који га доводе у везу са запаљеним аутомобилом члана Градског већа у Врању, Бранимира Стојанчића", рекао је Драган Стаменковић, портпарол Полицијске управе.

Стаменковић каже да ће Милош М. бити упућен истражном судији Основног суда у Врању, после чега ће се знати да ли је он осумњичен за јучерашње паљење аутомобила 'пежо 206', власништво Бранимира Стојанчића из Врања, улица Јустина Поповића 15.

Према подацима Општинске изборне комисије у Врању, Милош М. је одборник са листе Српске напредне странке (СНС), која је коалициони партнер у власти са Социјалистичком партијом Србије (СПС) у којој је Бранимир Стојанчић један од највиших функционера.

"Не зелим у овом тренутку да дајем било какве изјаве те врсте, док се полиција не огласи званичним саопштењем", кратко је новинарима рекао посланик Драган Николић, иначе шеф напредњака Пцињског округа.

Бранимир Стојанчић је високи функционер локалних социјалиста. После последњих локалних избора, на којима је у Врању победила Социјалистичка партија Србије (СПС), Стојанчић је именован за секретар Извршног одбора Градског одбора СПС.

Истовремено је, у два мандата, члан градског већа задужен за социјална питања и портпарол градске владе.

На септембарској седници Скупштине града Врања саопштен је податак да је у Врању, у последње две године било 15 паљевина аутомобила, угоститељских и стамбебих објеката.


#   полиција   Бранимир Стојанчић   Драган Николић   паљење аутомобила
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима