Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обљубио девојчицу (13) поред сестре (9)

rssBookmark and Share

08.06.2013. Autor: Alo

Петар Р. (47), који је привремено насељен у једном колективном избегличком центру у околини Ниша, ухапшен је због сумње да је обљубио 13-годишњу девојчицу

Обљубио девојчицу (13) поред сестре (9)

Избеглица из Хрватске Петар Р. (47), који је привремено насељен у једном колективном избегличком центру у околини Ниша, ухапшен је због сумње да је обљубио 13-годишњу девојчицу.

Монструозан чин, како се сумња, починио је 6. јуна у вечерњим сатима у једном селу у околини Ниша.

- Девојчице су га познавала, јер је био пријатељ са њиховим дедом и оцем. Пошле су да се играју око 20 часова када их је срео на сеоском сокаку. Старија девојчица му се пожалила да се нешто посвађала са мајком, па је осумњичени узео ћебе и одвео их на оближњу ливаду „да попричају“. Када се млађа девојчица успавала на ћебету, осумњичени је обљубио 13-годишњакињу - каже за лист Ало извор близак истрази.

Према незваничним сазнањима, сумња се да је Петар Р. додиривао девојчицу по гениталијама и да јој је завлачио прсте у полни орган. Након што је завршио са иживљавањем, дете се успавало на ћебету крај четири година млађе сестре. Децу је држао све до 5.30, када их је тек пробудио и рекао им да иду кући.

- Будући да су деца отишла да се играју и нису се враћала, забринути деда и мајка су у међувремену позвали полицију и пријавили њихов нестанак. Полиција је брзо идентификовала осумњиченог и ухапсила га. Након привођења он је објаснио извршење кривичног дела - каже наш саговорник.

Осумњичени Петар Р., како сазнајемо, има хрватско држављанство, а у колективном смештају се налази од деведесетих година прошлог века. Након истека мере задржавања он ће уз кривичну пријаву бити приведен истражном судији ради саслушања.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима