Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Осумњичени пиромани још у притвору

rssBookmark and Share

29.12.2012. Autor: S.Popović

Портпарол Полицијске управе у Врању Драган Стаменковић изјавио је да су седморица осумњичених за паљење путничких аутомобила и друга кривична дела још на полицијском задржавању и да ће након тога бити саслушани код истразног судије.

Осумњичени пиромани још у притвору
Стаменковић је зјавио да ће након истека полицијског задржавања, које им је одредјено у петак, бити саслушани код истражног судије Вишег суда у Врању који ће одредити даље мере.

У Врању су у петак у акцији Жандармерије, Криминалистичке полиције и ПУ Врање ухапшени Милош М.(25), Милош А.(22), Милош Ц.(23), Милош П.(23), Божидар С.(26), Дејан Н.(33) и Велимир В.(30), који се сумњиче да су учествовали у паљењу аутомобила и угоститељских објеката у Врању.

Породица и пријатељи ухапшених апеловали су на новинаре који извештавају из Врања да пренесу јавности да су осумњичени изложени полицијској тортури од стране полиције.

Медју ухапшенима који су осумњичени за паљење аутомобила налази се и Милош М. који је до последње седнице Скупштине града Врања, када је на свој захтев поднео оставку на ту функцију, био одборник у тој скупштини испред Српске напредне странке, и који је недавно био приводјен као главни осумњичени за једну паљевину аутомобила.

Медју ухапшенима је и Велимир В. који је и сам био жртва подметнутих паљевина, и коме је у подметнутом пожару 8. октобра ове године потпуно изгорела приватна кућа у Јужноморавској улици у Врању.


#   осумњичени   паљење аутомобила
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима