Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отац монструм: Рекао ћерки да је дужна да га „задовољава“

rssBookmark and Share

22.10.2013. Autor: Kurir

Драгану Ж. (56) одређен је притвор до 30 дана јер је покушао да силује 24-годишњу ћерку. Сумња се да је отац монструм ћерку сексуално злостављао последњих дванаест година, као и да је мајка за то знала, али је ћутала јер се плашила за свој живот.

Отац монструм: Рекао ћерки да је дужна да га „задовољава“

Момак позвао полицију

- Он је ћерку злостављао од њене дванаесте године. Девојчица није имала коме да се обрати и затражи заштиту јер је и мајка била у страху од оца - каже извор Курира.

Недељу дана пре него што је покушао да је силује, Драган Ж. је искористио то што је девојка спавала да је нападне.

- Гурао јој је прсте у полни орган и самозадовољавао се. Девојци је претио и говорио јој да је дужна да га сексуално задовољава јер његова жена то више не жели да ради. На дан кад је ухапшен девојку је напао два пута. Први пут је успела да му се истргне, побегне из стана и позове свог момка у помоћ.

Међутим, он је истрчао за њом, ухватио је за косу и поново је увукао у стан. Скинуо је панталоне и таман се спремао да обљуби девојку кад је наишла његова супруга - објашњава наш извор. Полиција проверава да ли је девојка раније била силована, а од срамоте није смела да призна полицајцима.

Случај се истражује

- Она је досад казала да ју је отац стално додиривао по телу, али да је то био први пут да је покушао да је силује. Видећемо шта ће даља истрага показати, да ли је заиста све остало на додиривању - кажу у полицији.

Тврди да му је намештено

Манијак је на саслушању негирао да је икада пипнуо ћерку.
- Он тврди да смо сви луди, и ћерка и мајка и полицајци. Истиче да јој никада ништа није урадио, да му је све намештено - објашњава наш извори.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима