Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ПАНИКА: Манијак отима дечаке!

rssBookmark and Share

07.10.2012. Autor: Kurir

НИШ - Родитељи, опрез!

У нишким приградским насељима Бранко Бјеговић и Доњи Комрен крајем септембра у два наврата умало су отета тројица дечака! Иако цео Ниш прича о томе и родитељи многих ученика су у страху, полиција се није званично огласила, јавио је портал Нишке вести.

ПАНИКА: Манијак отима дечаке!

Последњи случај догодио се 24. септембра увече, кад су двојица дечака од 14 година, ученици ОШ „Иво Андрић“, без родитеља пазарили у једном тржном центру!

-Приликом поласка кући, док су били на аутобуском стајалишту, зауставио се аутомобил из кога је изашао непознати мушкарац, који их је позвао да уђу у возило. Малишани га нису послушали, а тај човек је онда покушао обојицу дечака на силу да угура у кола! Један од малишана успео је да га је уједе за руку, после чега су дечаци успели да се измигоље и отрче до оближње бензинске пумпе а потом до портирнице једне фабрике - пише портал.

Међутим, радници на портирници нису хтели телефоном да позову родитеље дечака!

-На крају су малишани ипак ступили у контакт с родитељима, који су алармирали полицију. Ипак, непознати мушкарац који је покушао да их киднапује дотад је аутомобилом нестао без трага - пишу Нишке вести.

Недељу дана раније, полицији је пријављен покушај отмице малишана у Доњем Комрену.

-Док се возио бициклом у центру насеља, дечаку је пришао старији мушкарац, њему непознат, и питао га да ли се негде у близини налази нека мењачница. Дечак је рекао да не зна, па је кренуо до куће да пита родитеље. Незнанац га је пратио, а кад је видео да отац и мајка дечака нису код куће, зграбио је малишана и почео да га вуче! Срећом, једна рођака приметила је да нападач вуче малишана, па је почела да виче, после чега је незнанац побегао - објавио је портал.

Истрага тапка у месту

Родитељи нападнутих дечака, како Курир сазнаје, пријавили су нападе, али им је у полицији, наводно, речено да не причају у јавности о томе.

- Иако су родитељи неколико пута покушали да сазнају докле је стигла истрага, из полиције су добили одговор да је случај још на почетку - казао је извор Курира.


#   Иво Андрић   родитељи   Нишке вести
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима