Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пар из Србије ухапшен у Будви: Дошли на море, па им понестало пара...

rssBookmark and Share

Ниш 09.08.2017

Будванска полиција ухапсила је српске држављане Милана Борковца (24) из Алексинца и његову девојку Катарину Величковић (25) из Ниша, које сумњиче да су починили пет крађа на Словенској плажи у Будви.

Пар из Србије ухапшен у Будви: Дошли на море, па им понестало пара...

Момак и девојка су, како су објавиле подгоричке “Вијести”, ухапшени у полицијској заседи док су покушавали да украду личне ствари и торбу са плаже док су се туристи купали у мору.

Полицијски инспектори, којима је раније пријављено да се на тој плажи дешавају учестале крађе направили су заседу како би ухватили лопове који су им задавали муке.

Туристи су почели да пријављују да им нестају драгоцености, мобилни телефони, новац и остале личне ствари, које су остављали испод сунцобрана.

Борковац је ухапшен у тренутку док је са украденом торбом покушао да оде са плаже, а ухапшена је и његова девојка која му је давала подршку.

Њих двоје су, наводно, дошли на летовање у Будву и недостатак новца за провод и боравак обезбеђивали су свакодневним крађама.

Они су одлучивали на којој плажи ће се купати тек када би означили мету, а то су обично били породични људи или они туристи који су им изгледали имућније. Користили су то што су момак и девојка, па нико не би ни посумњао да се ради о искусним лоповима.

Будвански полицијски инспектори, наводно, имају доказе да су Борковац и Величковићева починили пет крађа.

Они су задржани у станици полиције, а јуче су приведени основном државном тужиоцу у Котору.

Протеклог месеца будвански инспектори ухапсили су пет држављана из Србије и Босне и Херцеговине, који су дошли на летовање у Будву и крали на плажама, у апартманима и становима.

Готово сваког лета са гостима у Будву долазе и џепароши и ситни лопови, којима су главне мете купачи на градским плажама. Нема сезоне а да будванска полиција барем не ухапси десетак лопова који ординирају по граду и плажама и краду и отимају торбе и новац туристима.

Алексиначке вести

Коментара: 0


#   Ниш   Алексинац   хапшење  Црна Гора  Будва  Милан Борковац  Катарина Величковић
@
[ Додај коментар ]