Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пасатом се закуцао усред куће (Фото)

Bookmark and Share

Сврљиг 15.03.2014. Блиц

Александар А. (20) и Зоран В. (40) срећом су само лакше повређени након што су се 14. марта око 5.30 часова „пасатом“ закуцали у кућу у Цалетовој улици у Сврљигу!

Пасатом се закуцао усред куће (Фото)

Аутомобил којиме ју прављао Александар А. је прво налетео на гомилу камења која је била наређана испред куће а потом и у зид приватне куће.

- Чули смо само да је јако пукло. Прво сам помислила да је у питању земљотрес и да се руши камење са фасаде куће. Када сам изашла испред, нисам могла да верујем. Аутомобил је стајао закуцан у зид наше куће, и то баш на месту где је кревет мог супруга. Да није било комшијиног камења на троторау, улетели би нам у кућу, каже Винка Јовановић из Сврљига. Она је одмах позвала полицију која је обавестила хитну помоћ.

- Таквом су силином ударили, најбоље сведочи то да се камење које је тешко по 30 килограма, разлетело свуда по улици. Пало је и на нашу аскону, која је такође оштећена. Сувозача су на носилима изнели, чинило се да је без свести. Осим супруга и мене, у кући су били син, снаја и унуче. Сви смо претрпели велики страх. Ево тресемо се од јутрос, каже Винка.

У полицији кажу да се узрок незгоде утврђује а да су возач и сувозач пуштени из болнице јер је утврђено да су само лакше повређени.


#   саобраћајна незгода   Сврљиг   земљотрес
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима