Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Полиција трећи дан трага за породицом Ђокић из Алексинца, у потрагу укључени и хеликоптери

rssBookmark and Share

Алексинац 01.10.2021. РТС, Јужна Србија Инфо

Већ пет дана нема информација о судбини трочлане породице Ђокић из Алексинца. Полиција трећи дан трага за њима, а у потрагу су укључени и хеликоптери и Жандармерија, извештава РТС.

Фото: РТС screenshot
Фото: РТС screenshot

Још нема нових информација о породици Ђокић. Трочлана породица Ђокић – Горан, Гордана и њихова ћерка Лидија, недељу су провели код Горанове мајке, снаје и братанице у селу Моравац недалеко од Алексинца.

Они су породичну кућу напустили око поноћи, а како је РТС-у рекла Горанова мајка она након тога више није успела да ступи у контакт са њима.

То је одмах пробудило сумњу код ње, јер се са сином и члановима његове породице чула свакодневно по више пута. Тражили су их у стану, установили су да нема аутомобила и да је стан закључан. Схватили су да нешто није у реду па су у уторак увече нестанак пријавили полицији.

Званично се зна да је последњи забележен траг снимак са видео-надзора из перионице аутомобила на путу Моравац–Алексинац, то је било десетак минута након поноћи. Даље се не зна ништа, па чак ни то да ли су стигли до зграде у којој станују.

Ова породица је позната у Алексинцу по томе што држе једну од најстаријих мењачница у граду.

Грађани Алексинца су узнемирени и кажу да им није јасно како је дошло да нестанка.

Председник Општине Алексинац Далибор Радичевић истиче да се полиција труди да пронађе неки траг, да су претражили и Бованско језеро и да нису ништа нашли.

"Да породица од три члана нестане као да су у земљу пропали је просто невероватно поготову у данашње време", каже Радичевић.

"Никоме није јасно шта се десило и сви чекају информације о томе и надамо се сви само да ћемо их наћи живе", додао је он.

Полицијске снаге су на терену, као и Жандармерија, а ангажовани су хеликоптери који надгледају цело подручје.

Породица је још једном замолила све који су било шта чули или видели да им јаве што пре.


#   Алексинац   полиција   жандармерија   нестанак   Далибор Радичевић   ПУ Ниш   Ђокић породица
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима