Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Поскок на аутомобилу у центру Лесковца

rssBookmark and Share

31.07.2013. Блиц

Испред Народне библиотеке "Радоје Домановић" у центру Лесковца јутрос је настао општи метеж, када је на једном аутомобилу примећена отровна змија - поскок.

Поскок у Лесковцу
Поскок у Лесковцу

Отровница је примећена на хауби службеног возила компаније "Фриком" у тренутку када је возач Младен Младеновић (34) из околине Нишке бање ушао у аутомобил.

Како је рекла продавачица из оближњег киоска, која је прва приметила змију, возач је ушао у аутомобил и не приметивши змију.

- Видела сам како се змија уплела око брисача и почела да вриштим. Возач је чуо мој врисасак, па је изашао напоље - рекла је продавачица.

Све се одиграло око 8.50 сати, а већ десет минута касније стигла је и полиција. Позвана је служба из Сектора за ванредне ситуације, затражена је помоћ и од Службе за заштиту животне средине, комуналне полиције и ветринарских служби, али су на крају сви рекли да нису надлежни за овај случај.

Пола сата касније змија се увукла кроз решетке у мотор аутомобила, а нешто после 10 сати возило паук сервиса је уз помоћ полиције одвезло аутомобил са змијом на депо једне ауто куће на периферији града.

 


#   змија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима