Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преминуо полицајац кога је нарко дилер прегазио

rssBookmark and Share

23.10.2013. Autor: Agencije

Полицајац Горан Ђорђевић (44) који је у понедељак тешко повређен код Бујановца, преминуо је данас у Клиничком центру Ниш, рекао је директор те здравствене установе доктор Зоран Радовановић.

Преминуо полицајац кога је нарко дилер прегазио

Упркос свим напорима лекара, због тежине повреда, полицајац Ђорђевић подлегао је повредама.

Он је у нишки Ургентни центар примљен у понедељак увече око 20 сати, са тешким повредама грудног коша и главе, опасним по живот.

Полиција је саопштила да је Горан Ђорђевић повређен у понедељак око 18 сати, док је био на дужности, када је покушао да заустави аутомобил, али "возач се није зауставио, већ га је ударио и удаљио се у правцу Великог Трновца".

Подсетимо, Ђорђевић, вођа патроле интервентне јединице у којој су била два Србина и два Албанца, покушао је да заустави „ауди“ швајцарских таблица због сумње да је у њему већа количина дроге. Међутим, возач је дао гас и прешао преко њега.

Полицајци изјавили саучесће породици страдалог колеге

Полицијски синдикат Србије изражио је најдубље саучешће породици Горана Ђорђевића, колеги који је убијен борећи се против нарко дилера, саопштено је данас.

"У овом тешком тренутку, сви ми, полицајци и сви грађани Србије, саосећамо с вашом боли. Време је да држава напокон нешто учини с мафијашким гнездом у Великом Трновцу", изјавио је председник Полицијског синдиката Србије Вељко Мијаиловић.

Према његовим речима, криминал нема ни границе, ни националност.

"Ако се потврде сумње да је убица побегао на Косово, очекујемо да власти Косова, тамошња полиција и Еулекс учине све да он буде пронађен, приведен правди и изручен српским правосудним органима", рекао је Мијаиловић.


#   Горан Ђорђевић   полиција   синдикат   криминал   Вељко Мијаиловић   Ана Ђорђевић   Ургентни центар   Горана Ђорђевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима