Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preminuo policajac koga je narko diler pregazio

rssBookmark and Share

23.10.2013. Autor: Agencije

Policajac Goran Đorđević (44) koji je u ponedeljak teško povređen kod Bujanovca, preminuo je danas u Kliničkom centru Niš, rekao je direktor te zdravstvene ustanove doktor Zoran Radovanović.

Preminuo policajac koga je narko diler pregazio

Uprkos svim naporima lekara, zbog težine povreda, policajac Đorđević podlegao je povredama.

On je u niški Urgentni centar primljen u ponedeljak uveče oko 20 sati, sa teškim povredama grudnog koša i glave, opasnim po život.

Policija je saopštila da je Goran Đorđević povređen u ponedeljak oko 18 sati, dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil, ali "vozač se nije zaustavio, već ga je udario i udaljio se u pravcu Velikog Trnovca".

Podsetimo, Đorđević, vođa patrole interventne jedinice u kojoj su bila dva Srbina i dva Albanca, pokušao je da zaustavi „audi“ švajcarskih tablica zbog sumnje da je u njemu veća količina droge. Međutim, vozač je dao gas i prešao preko njega.

Policajci izjavili saučesće porodici stradalog kolege

Policijski sindikat Srbije izražio je najdublje saučešće porodici Gorana Đorđevića, kolegi koji je ubijen boreći se protiv narko dilera, saopšteno je danas.

"U ovom teškom trenutku, svi mi, policajci i svi građani Srbije, saosećamo s vašom boli. Vreme je da država napokon nešto učini s mafijaškim gnezdom u Velikom Trnovcu", izjavio je predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

Prema njegovim rečima, kriminal nema ni granice, ni nacionalnost.

"Ako se potvrde sumnje da je ubica pobegao na Kosovo, očekujemo da vlasti Kosova, tamošnja policija i Euleks učine sve da on bude pronađen, priveden pravdi i izručen srpskim pravosudnim organima", rekao je Mijailović.


#   Goran Đorđević   policija   sindikat   kriminal   Veljko Mijailović   Ana Đorđević   Urgentni centar   Gorana Đorđević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima