Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преврнуо се шлепер, колона код Алексинца дуга четири километара (Фото)

rssBookmark and Share

Алексинац 27.10.2014. Блиц

Шлепер новосадских регистарских ознака, који се преврнуо јутрос у 10.45 часова на ауто путу и препречио све саобраћајне траке у правцу од Ниша ка Београду код Алексиначких рудника, још увек није уклоњен.

Преврнуо се шлепер, колона код Алексинца дуга четири километара (Фото)

Према изјавама возача, колона је дуга око три до четири километара.

- Има камиона, шлепера, возила. Све се споро креће. Преусмеравају нас са ауто пута на излаз код Алексиначких рудника како би се заобишло место удеса. Види се да је камиону је оштећен задњи део и тренутно грађевинским машинама покушавају да га уклоне са пута, каже једна од возача аутомобила Звонимир Тошић из Ниша.

Незгода се десила око 500 метара од скретања код Алексиначких рудника у правцу Ражња. Према незваничним информацијама, возач шлепера који је превозио кромпир има нагњечење ногу и пребачен је у Алексиначку болницу на дијагностику. Званично, још увек нема информација о његвим повредама.

Полиција је изашла на место незгоде како би се утврдили узроци превртања возила. На терену су и ватрогасна возила јер се излило гориво из резервоара шлепера, али правовременом реакцијом нишких и алексиначких ватрогасаца спречене су неке евентуалне теже последице.

 


#   Алексинац   саобраћај   саобраћајна незгода   ауто-пут   превртање   шлепер   колона
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима