Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prevrnuo se šleper, kolona kod Aleksinca duga četiri kilometara (Foto)

rssBookmark and Share

Aleksinac 27.10.2014. Blic

Šleper novosadskih registarskih oznaka, koji se prevrnuo jutros u 10.45 časova na auto putu i preprečio sve saobraćajne trake u pravcu od Niša ka Beogradu kod Aleksinačkih rudnika, još uvek nije uklonjen.

Prevrnuo se šleper, kolona kod Aleksinca duga četiri kilometara (Foto)

Prema izjavama vozača, kolona je duga oko tri do četiri kilometara.

- Ima kamiona, šlepera, vozila. Sve se sporo kreće. Preusmeravaju nas sa auto puta na izlaz kod Aleksinačkih rudnika kako bi se zaobišlo mesto udesa. Vidi se da je kamionu je oštećen zadnji deo i trenutno građevinskim mašinama pokušavaju da ga uklone sa puta, kaže jedna od vozača automobila Zvonimir Tošić iz Niša.

Nezgoda se desila oko 500 metara od skretanja kod Aleksinačkih rudnika u pravcu Ražnja. Prema nezvaničnim informacijama, vozač šlepera koji je prevozio krompir ima nagnječenje nogu i prebačen je u Aleksinačku bolnicu na dijagnostiku. Zvanično, još uvek nema informacija o njegvim povredama.

Policija je izašla na mesto nezgode kako bi se utvrdili uzroci prevrtanja vozila. Na terenu su i vatrogasna vozila jer se izlilo gorivo iz rezervoara šlepera, ali pravovremenom reakcijom niških i aleksinačkih vatrogasaca sprečene su neke eventualne teže posledice.

 


#   Aleksinac   saobraćaj   saobraćajna nezgoda   auto-put   prevrtanje   šleper   kolona
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima