Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Преживела пад са чевртог спрата (ФОТО)

rssBookmark and Share

17.01.2013. Autor> D. K.

Нишлијка Јасмина Крстић (34) испала је кроз прозор свога стана са висине од петнаест метара и ударила у бетон. Она је са тешким телесним повредама збринута на нишкој Клиници за ортопедију, а за сада није животно угрожена.

Преживела пад са чевртог спрата (ФОТО)
Несрећа се догодила на четвртом, последњем спрату стамбене зграде у Књажевачкој улици у Нишу, а несрећна жена је страдала када је попустила столица на којој је стајала док је простирала веш и “лансирала “је кроз прозор. Мајка повређене жене, Милица, каже за Телеграф да је Јасмини први прискочио у помоћ њен отац.

- У то време сам била на послу, а мој муж је изашао до продавнице како би Јасмининој осмогодишњој кћери купио неки слаткиш. У повратку ју је затекао на бетону и позвао Хитну помоћ. Страдала је јер је док је простирала веш стајала на столици која се распала и одбацила је ка прозору – прича Милица.

Она додаје да јој се ћерка већ много напатила јер јој је пре осам година умро брат.

- Мој син је са 27 година умро 2004. године, сматрам од последица бомбардовања, јер је био на Косову у време рата. Јасмина је то много тешко поднела, од тада је често била у стању нервног растројства, посећивала је лекара, али је углавном нормално функционисала – рекла нам је Милица.

И сама Јасмина је потврдила да је пала док је простирала веш на тераси.

- Мислим да су за све криве клизаве папуче, јер да није било њих, успела бих да се зауставим. Покушала сам да дохватим жицу, превише сам се нагела и излетела кроз прозор. Кад сам пала, осетила сам ужасан бол, дозивала сам упомоћ, срећом да је мој отац брзо наишао и он је позвао лекаре – каже Јасмина.

Заменик директора Клинике за ортопедију Милош Станојловић каже за Телеграф да је Јасмина задобила бројне преломе костију, али да је у стабилном стању.

- Она има отворени прелом десне потколенице са повредом костију стопала, отворени прелом леве петне кости, преломе седалне кости и ребара. Хитно је урађена хируршка интервенција током које јој је уграђен спољни фиксатор на десној потколеници. Она је сада свесна и није животно угрожена – објашњава Станојловић.


#   животно угрожен   стамбене зграде
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима