Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Продужен притвор ауто пироманима

rssBookmark and Share

06.02.2013. Autor: S.Popović

Портпарол Основног суда у Врању Србољуб Милосављевић изјавио је да је осморици осумњичених за подметање пожара и низ других кривичних дела у Врању продужен притвор за још два месеца.

Продужен притвор ауто пироманима
Осумњичени су ухапшени 28. децембра. Милосављевић је изјавио да је истрага у току, а да је свима притвор продужен да не би ометали истрагу.

"Истрага још тече, а када буде завршена донеће се и одлука да ли ће неки од њих бити пуштени да се бране са слободе или не", казао је Милосављевић.

Портпарол није могао да каже ко се од осумњичених терети за паљење аутомобила и других објеката у Врању у последње четири године, а који од њих се сумњиче за друга кривична дела.

Раније је из Основног суда у Врању речено да су се осумњичени на почетку поступка теретили за кривична дела као што су угрожавање опште сигурности и насилничко понашање, али да је током истраге утврђено да код свих има елемената извршења и тежих кривичних дела, као и да се сумња да је реч о организованој групи.

У Врању је у протекле четири године запаљено 20 аутомобила и угоститељских објеката, а у подметнутом пожару у јулу 2012. године изгорело је и градско позориште "Бора Станковић".

Пре полицијске акције, градски челници су наводили да неће допустити да "мафија завлада у Врању".


#   позориште   Бора Станковић   притвор   портпарол   насилничко понашање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима