Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пронаћи хулигана који је опљачкао и повредио жену на сред улице

rssBookmark and Share

04.09.2013. СР

Након што је новинарка е-новина Сандра Данчетовић нападнута у уторак, огласили су се Независно удружење новинара Србије (НУНС), Удружење новинара Србије (УНС) као и ЛГБТ активиста и члан НУНС Стефан Радовић који су позвали на брзу реакцију надлежних органа и привођење нападача лицу правде.

Пронаћи хулигана који је опљачкао и повредио жену на сред улице

ЛГБТ активиста и члан НУНС Стефан Радовић упутио је у среду писмо подршке колегиници е-новина Сандри Данчетовић. Писмо које су објавиле колеге из е-новина преносимо у целини:

Као неко ко је стално изложен насиљу и нападима најискреније се надам да ће припадници МУП-а Србије у најкраћем могућем року привести лицу правде хулигана који је попут највеће кукавице повредио и опљачкао једну саму и не заштићену жену на сред улице, новинарку е-новина Сандру Данчетовић и против њега предузети све законом предвиђене санкције.

Искрено се надам да ће Држава овога пута показати да је јача од хулигана који на сред улице из чиста мира нападају и туку невине људе.

Такође, бих пожелео новинарки е-новина Сандри Данчетовић брз опоравак и ако неке ране и трауме никада не зарастају. Уредницима е-новина желим да их ово не спутава, да остану јединствени најбољи, и борци за правду и ако за истину и правду у Србији нико није добио орден.


#   Стефан Радовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима