Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пронађен утопљеник

rssBookmark and Share

21.06.2011. Извор Јужне вести, ТВ5, Прес

Тело тридесетогодишњег С.К. који се утопио током викенда у Нишави, пронађено је и пребачено на судску медицину, саопштила је портпарол Полицијске управе Лидија Павловић у јутарњем програму ТВ5.

НИШ - Мушкарац се утопио код места Жута стена, а даља истрага показаће детаље ове трагедије.

Према речима очевица Илије Илића (16) који је у суботу увече пецао на Нишави, безазлено брчкање у плићаку Нишаве изненада се претворило у драму.

- Пецао сам са пријатељима када сам угледао два младића и девојку како се купају у реци. Брчкали су се и смејали, било је јасно да се добро забављају. Вода их је носила низводно ка нама, али нико од њих није показивао знаке панике. Младић који је страдао био је окренут лицем ка дну реке. Изгледало је као да жели да зарони. Ођедном је нестао под водом. Уопште није изгледало да се дави! Његови пријатељи нису ни приметили да је нестао. Рекао сам им да им се друг можда удавио, да га нема. Међутим, они су ме само збуњено гледали. Претпостављам да су се уплашили. Када сам видео да нису у стању да му помогну, скочио сам у воду. Тражио сам несрећног младића, неколико пута заронио, али нисам успео да га нађем - рекао је Илић новинару дневног листа Прес.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима