Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пронађено оружје у подруму зграде

rssBookmark and Share

Нишка Бања 20.07.2011. Извор Јужне вести

Станари зграде Булевар Немањића 9 у Нишу имали су немирно поподне пре два дана јер је у подруму њихове зграде нађена минобацачка граната, калибра 120 милиметара.

Пронађено оружје у подруму зграде

НИШ -Нервоза међу станарима је, како сазнају Јужне вести, спласнула у једном тренутку када је случај почела да обезбеђује полиција, али се убрзо сазнало да је поред гранате пронађен и војнички сандук оружја непознатог порекла, што је унело додатну неверицу међу комшије.

„Товар“ убојитих средстава пронашао је један брачни пар који је покушао да среди лом у подруму. После уоченог оружја комшије су позвале полицију.

- Граната је класична школска, тако да смо њу обезбедили без проблема, а накнадном истрагом показаће се шта се налази у сандуку - сазнајемо од извора блиског истрази.

Поједини станари су били уплашени.

- Ником не може да буде све једно када сазна да му се у подруму зграде налази било каква експлозивна направа, па ни ми нисмо били равнодушни. И сви се питамо чиме размишља тај који је оставио гранату и војнички сандук у подруму зграде - кажу они.

Један од станара те зграде рекао нам је да је "полиција обезбедила подрум да нико не приђе" и да се такорећи "не зна ко је власник стана".

- Тај сандук ту очито лежи преко 15 година, а стан тј. подрум је у међувремену променио 5 власника и то нико није приметио - каже станар.

У Центру за обавештавање смо само сазнали да је граната уништена код села Банцарево у општини Нишка Бања.


#   Нишка Бања   брачни пар   зграде   Јужне вести
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима