Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пуцао на жену јер је споро возила

rssBookmark and Share

22.10.2013. Autor: Telegraf

Непозната особа покушала је да убије Нишлијку А. Д. (35) на кружном току на Булевару 12. фебруар у Нишу. Конкретно, возач "фиата стило", који се кретао брзином од преко 150 километара на час из правца Београда, испалио је хитац ка жени која је била у свом аутомобилу. Тек тако!

А. Д. је погођена у раме, а живот јој је спасила метална лајсна на прозору њене "тојоте короле" која је променила путању метка.

- Пошла сам колима до продавнице да купим храну за децу. Излазила сам из Булевара када се тај ауто појавио иза мене. Чула сам како ми свира и видела како ми се приближава великом брзином. Прешла сам на десну траку, а он се појавио у левој паралелно са мном. Одједном је стакло на мојим колима пукло, крхотине су биле на све стране, осећала сам их и у устима. Мислила сам да ме је нечим гађао, нисам ни сањала да је пуцао све док нисам осетила бол у рамену. Видела сам крв на рукаву и рупу на јакни и тек тада схватила да сам рањена. Неки момци, који су се ту случајно затекли, су позвали Хитну помоћ па сам пребачена у болницу где су ми из рамена извадили метак, прича ужаснута жена и додаје да јој се слике тог догађаја непрестано враћају.

- Да сам га некако наљутила, па да ми пуца у гуму или у хаубу...али он је хтео да ме убије! Директно је пуцао у мене, и то што нисам мртва није његова заслуга, већ ме је спасила метална лајсна која је преусмерила метак. Могла су деца да ми остану без мајке, само зато што сам ишла да им купим хлеб, објашњава нападнута жена.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима