Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Реанимација на лицу места: Пронађена девојка без свести

rssBookmark and Share

15.11.2013. Autor: Alo

Синоћ нешто после 18 сати, у Поштанској улици у Прокупљу пронађена је девојка И. К. (26) из Прокупља, без свести и знакова живота.

Реанимација на лицу места: Пронађена девојка без свести

Захваљујући брзој интервенцији Хитне службе Дома здравља у Прокупљу, коју је позвао случајни пролазник девојци је спашен живот. По пријему позива екипа Хитне службе одмах је изашла на терен.

- Како девојка у тренутку доласка наше екипе није давала знаке живота, дежурни лекар је започео процес реанимације, која је дала резултате па је на срећу девојка враћена у живот - каже портпарол Дома здравља у Прокупљу, Љубица Станковић.

Она истиче да је девојка након тога колима Хитне помоћи превежена на Одељење ургентне медицине болнице „Др Алекса Савић“ у Прокупљу на даљу опсервацију. О овом случају је обавештена полиција која је изашла на лице места.

Један од становника Поштанске улице у Прокупљу, у близини чије куће се десио инцидент, тврди да ништа сумњиво није чуо нити видео.

Ипак, каже да је након што је стигла Хитна помоћ и успешно опоравила несрећну девојку, приметио на њеној глави крвни подлив у пределу десне слепоочнице, као и да је у тренутку доласка Хитне помоћи била окренута лицем ка земљи, што може указати да је било физичког контакта.

У полицији нису могли више да кажу о овом случају јер је екипа још увек на терену. Више детаља о инциденту можда ће се знати током наредних дана када девојка буде у стању да да изјаву истражним органима.


#   полиција   Хитна помоћ   Љубица Станковић   девојка
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима