Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Син полицајца ножем избо двојицу младића

rssBookmark and Share

Сокобања 06.07.2013. Izvor: Blic

Малолетни П.П.(16) из Сокобање избо је ножем двојицу својих суграђанина, Горана М. (19) и Милоша В. (19). Инцидент се догодио ноћас око 3 сата после поноћи, када се група младића посвађала у дискотеци "Уно" у Сокобањи.

Према незваничним информацијама отац малолетног П. П. је полицајац. Миљан Живановић (19), очевидац овог инцидента, каже да су се двојица младића посвађала због девојке.

Син полицајца ножем избо двојицу младића

-У дискотеци су се посвађала двојица младића око девојке. Милоша је један дечко напао, а П. П. је улетео ножем између њих како би се доказао. Мој друг Горан је само хтео да раздвоји ову двојицу и смири сутуацију, али га је П. П. убио ножем у стомак и у леђа, тачније у предео бубрега – прича Миљан Живановић (19).

Теже повређен Горан М. је хитно транспортован у нишки Клинички центар, док је Милош В. са мањим телесним повредама збринут на Хирушком одељењу алексиначке болнице.

Избодени младић Горан М. није животно угрожен, али се са тешким повредама опоравља на интензивној нези Хирушке клинике у Клиничком центру у Нишу.

-Горан је сада добро и опоравља се, али је јутрос имао дугу операциу – каже за "Блиц" његов друг Миљан.

"Блиц" сазнаје да је и малолетни нападач у пратњи полиције доведен у нишки Клинички центар на преглед јер је и он повређен у овом инциденту. Према незваничним информацијама до којих је "Блиц" дошао, отац малолетног П. П. је полицајац. Потврду инцидента који се ноћас догодио у Сокобањи, дао је и Бојан Миливојевић, командир ПС Сокобања.

-Инцидент догодио после краћег вербалног сукоба и нападач и један од избодених тренутно у Клиничко-болничком центру Ниш, док је други нападнути смештен у Медицинском центру у Алексинцу. Ако нападач не буде задржан у болници због даљег лечења, биће лишен слободе – каже Бојан Миливојевић, командир Полицијске станице Сокобања.


#   Сокобања   Клинички центар   животно угрожен
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима