Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Скочио с петог спрата и поломио две кошчице!

rssBookmark and Share

10.11.2012. Izvor: KURIR

Нишлија Малиша Ђ. (30) тешко је повређен након што је скочио са петог спрата стамбене зграде у Сомборској улици! Несрећа се догодила прексиноћ око 21 сат, а Малиша Ђ. је имао среће да падне на аутомобил паркиран испред зграде, који је ублажио ударац, тако да је прошао с преломом скочног зглоба и зглоба на руци!

Скочио с петог спрата и поломио две кошчице!

Малиша Ђ. је у четвртак увече чекао своју девојку Б. С. (27) испред зграде у којој она живи као подстанар, али се она појавила у друштву другог младића! Кад је Малиша то видео, полудео је од љубоморе! Улетео је у њен стан, све поломио, а онда дохватио нож и себи задао тридесетак, додуше површинских, убода! Ни ту се није зауставио, него је у наступу беса и љубоморе скочио с терасе стана! Очигледно је да у љубави није имао среће, али га је зато срећа погледала кад је покушао да се убије. Уместо на асфалт, Малиша је пао на паркирану „нубиру“, која му је ублажила пад - рекао је извор Курира.

Непосредно после овог догађаја, градом су почеле да колају приче да је Малиша Ђ. пре скока с терасе ножем избо девојку с којом се посвађао. Ове гласине је, међутим, демантовао истражни судија Александар Тодосић.

-Приликом увиђаја Малиша Ђ. је био свестан и није био животно угрожен, иако је имао преломе. Након што је пребачен у болницу, разговарали смо у стану с његовом пријатељицом Б. С. Она није пријавила да је нападнута, нити да је Малиша покушао да је убоде. Испричала је да је покушала да га спречи да се убије. У соби је било трагова крви, али не њене. По свему судећи, читав случај се своди на покушај самоубиства због несрећне љубави - изјавио је истражни судија Тодосић.


#   истражни судија   зграде   животно угрожен   покушај самоубиства
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима