Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Спречено кријумчарење људи у Нишу

rssBookmark and Share

Бујановац 13.01.2014. Rts

Против мушкараца из околине Бујановца поднета кривична пријава због сумње да је покушао да прокријумчари 18 странаца. У возилу осумњичњног пронађени држављани Авганистана и Сирије.

Спречено кријумчарење људи у Нишу

Полиција у Нишу последњих дана пронашла је укупно 18 страних држављана који су из правца Македоније илегално ушли у Србију.

Против Момира С. (50) из околине Бујановца поднета је кривична пријава због сумње да је извршио кривично дело недозвољен прелаз државне границе и кријумчарење људи.

У његовом возилу је пре два дана на наплатној рампи "Дољевац" пронађено седам малолетних и једна пунолетна особа из Авганистана.

Још 10 страних држављана из Сирије, међу којима једно дете и један малолетник, пронађени су синоћ на наплатној рампи "Наис" .

Пунолетнима је прекршајни суд изрекао новчану казну од 10.000 динара која им је преиначена у затворску у трајању од 10 дана, а сви ће бити удаљени са територије Србије у трајању од једне године.

Малолетни страни држављани смештени су у Прихватну станицу у Нишу.


#   Бујановац   Дољевац   кривична пријава   страни држављани   кријумчарење људи   10 дана   Прекршајни суд   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима