Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сребро, екстази и бижутерија

rssBookmark and Share

Градина 03.10.2016. Јужна Србија Инфо

Цариници су 2. октобра 2016. године на излазној страни граничног прелаза Градина открили неколико покушаја кријумчарења, међу којима издвајамо заплену 94 таблете ектазија и случај у којем је пронађено готово килограм сребра и преко 7,5 килограма бижутерије.

Сребро, екстази и бижутерија

Таблете екстазија покушао је да у новчанику и џеповима панталона сакрије холандски држављанин турског порекла. Он је царинцима приликом сусрета рекао да нема ништа да пријави за контролу, али је без обзира на то, његов аутомобил „BMW“ холандских регистарских ознака ипак детаљно прегледан и у њему том приликом није пронађено ништа. Међутим, личним претресом је код путника пронађена поменута количина екстазија и он је заједно са откривеним наркотиком предат у даљу надлежност полицији.

У другом случају је приликом детаљне контроле аутомобила „Mercedes E-200 CDI“ белгијских  регистарских ознака, којим су путовала двојица белгијских држављана, такође турског порекла, пронађено готово килограм сребра и преко 7,5 килограма бижутерије. И у овом случају путници су рекли да са собом носе само личне ствари.

Међутим, цариник је у коферу испод гардеробе пронашао кесе са сакривеним накитом од бижутерије, док је у ћилиму, који се уролан, такође налазио у пртљажнику аутомобила, пронађено 38 сребрних кашика и виљушака.


#   Градина   царина   кријумчарење   Гранични прелаз   екстази   сребро   бижутерија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима