Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сукоб хулигана , један тешко повређен

rssBookmark and Share

18.02.2012. Аutor : Ekipa Južne Srbije | Photo : Blic

У тучи групе навијача Партизана и Црвене Звезде код Саборне цркве у Нишу тешке телесне повреде задобио је Ђ.Ш (30) , Изјавила је за ''Јужну Србију'' доктор Драгиња Манић из нишке Хитне медицинске помоћи.

Сукоб хулигана , један тешко повређен

Др Манић је казала да је Ђ.Ш (30) задобио тешке телесне повреде и да је одмах по указаној помоћи пребачен на клинику за неурохирургију у Клиничком центру у Нишу.

-У сукобу навијача више лица је повређено , међутим од страха од полиције они су некако успели да побегну са лица места , и не знам да ли су и где потражили неопходну лекарску помоћ - Изјавила је Др Драгиња Манић лекар Хитне медицинске помоћи у Нишу.

Она је казала да се екипа хитне помоћи због нереда од стране сукобљених хулигана једва пробила до тешко повређеног младића.

Хулигани су поломили стакла на аутомобилу , демолирали клупе, а затим се упутили у центру Ниша где се и сада налазе окружени припадницима жандармерије који су под пуном опремом за разбијање демонстрација.

-У току је рад на идентификовању лица која су учествовала у нарушавању и утврђивању свих околности у вези овог догађаја , кажу у Нишкој полицији.

Коментара: 0


#
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима